Mire figyeljen a TV beüzemeléskor.

TV-t a talpra vagy konzolra tegyük?

Mindkét megoldás lehet esztétikus és praktikus. Bármelyiket is választja, érdemes a TV-hez csatlakozó kábelekkel, valamint a hozzákapcsolódó készülékekkel is számolni, hogy a végeredménnyel elégedett legyen!

TV talp fölszerelése

A talpak fölszereléséhez a tévét egy nagyméretű asztalra, vagy ágyra kell fektetni a kijelzővel lefelé.
A kijelző nagyon sérülékeny!
Már a készülék megfogására, kiemelésére a dobozból is nagyon kell figyelni. A dobozban lévő képes útmutató utasításait érdemes követni és betartani.

Konzol fölszerelése

A konzol két részből áll. A TV-re szerelése a talp fölszereléséhez hasonlóan történik. A kozol másik részét a falhoz kell rögzíteni. Az elhelyezés mellett kellő figyelmet kell fordítani a rögzítés megfelelő teherbírására.

Csatlakozók, kábelek

Kábeltévén keresztül

Amennyiben kábeltévét használ a tévézéshez, akkor mindenképpen a digitális adásokat kell előnyben részesíteni az analóg adásokkal szemben. Egyes szolgáltatóknál HD vagy akár FullHD adások is elérhetők.

Külső dekóder csatlakoztatása

A legjobb minőség érdekében a különböző készülékeket HDMI kábellel csatlakoztassuk a tévéhez. Amennyiben a dekóderen nincs HDMI kimeneti csatlakozó, mindenképpen kérjük cseréjét a szolgáltatónál (DIGI, UPC, stb).

Képfelbontás - SD, HD, FullHD, 4k

Azért gyűjtöttem össze az alapvető tudnivalókat röviden, hogy Ön mielőbb nézhesse új tévéjét! 

Az egyes témákkal kapcsolatos részletes információk az interneten megtalálhatók.

Bemutatkozás

Komlós Zsolt vagyok. Olyan embereknek kínálok megoldásokat akik több értéket szeretnének kapni a pénzükért. A megvásárolt tévéjükből szeretnék a maximumot kihozni akár minőség akár az élettartam tekintetében. SAMSUNG, LG, PANASONIC, ORION, TECHNIKA, PHILIPS és egyéb gyártmányú LED, LCD tévék javítását vállalom, 1 ÉV GARANCIÁVAL!
A javítás mellett új készülékek beüzemelését, installálását is vállalom. Optimális beállítással akár a TV élettartama is meghosszabbítható, így nem kell feltétlenül 2-3 évente új tévét vásárolni.
Komlós Zsolt
Tv szerelő

Szeretné a legtöbbet kihozni új tévéjéből? 
Inkább szakemberre bízná a beüzemelést?

Optimális beállítás segít a maximumot kihozni új tévéjéből és akár a készülék élettartamára is kedvező hatással lehet!  

Az optimalizálás, a kijelző ideális beállítása különböző teszt ábrák segítségével történhet. 

 

Kérjen időpontot, hívjon hétköznap 8 -18 óra között 

+36306261021 

mobilon vagy akár viberen.

A szolgáltatás Kiskunhalas és Mórahalom 25 km-es vonzáskörzetében érhető el! 

Tv beüzemelése az alábbi településeken:   Ásotthalom, Balotaszállás, Domaszék, Harkakötöny, Imrehegy, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kisszállás, Kelebia, Mórahalom, Mélykút, Öttömös, Pirtó, Pusztamérges, Ruzsa, Soltvadkert, Tompa, Zákányszék, Zsana.

Kedvező ár, gyorsaság, garancia!

LED TV javítás gyorsan, 1 év garanciával!

Gyakori kérdések

Törött kijelzőt érdemes kicserélni?  – A törött, sérült kijelző cseréje általában nem gazdaságos! Az új kijelző ára a forgalmazóknál akár meg is haladhatja az új tévé árát. (típustól és gyártótól függetlenül)

Hasznát, bontott kijelző beépíthető?  –  Megbízható használt kijelző nagyon ritka. Amennyiben Önnek sikerül beszerezni, természetesen a cserét vállalom, azomban erre garancia nincs!

Plazma tévét is javít? – Plazma tévé javítását nem vállalom. LED, LCD készülékekre specializálódtam.

Villámcsapás után nem működik a tévém, mit tegyek? – Amennyiben van lakásbizosítása,  értesítse a biztosítót. Számla és szakvélemény ellenében térítik a javítást. A szakvéleményezés a szervizben történik, ezzel kapcsolatos egyeztetés az űrlap kitöltésével vagy a +36306261021 mobilon lehetséges.